Wake&Ski CLUB Havířov v akci: Příprava na Sezonu v plném proudu

  • Úklid okolí wake parku: Členové wake klubu se nebojí zašpinit ruce do práce. S hráběmi a smetáky v rukou se vydávají do terénu, aby vyčistili okolí wake parku od nečistot a odpadků nahromaděných během zimního období. Díky jejich úsilí bude prostředí kolem parku nejen příjemné na pohled, ale také bezpečné pro návštěvníky.
  • Příprava soukromého kempu: Naši závodníci mají k dispozici karavanový soukromý kemp, aby mohly v létě trávit co nejvíce času u vody. Proto členové klubu pečlivě připravují soukromý kemp poblíž parku. Vytváří si tak ideální prostředí pro skvělé zážitky a relaxaci po celodenním ježdění na vodě.
  • Příprava wake parku: Centrum dění – samotný wake park Těrlicko – není opomenuto. Členové klubu pečlivě procházejí každý detail. Lanová dráha je zkontrolována a v případě potřeby opravena, wakeboardy a vodní lyže jsou připraveny k použití. Překážky se pomalu umisťují na svá místa. Veškerá technika je důkladně testována, aby byla zajištěna bezpečnost a plynulost jízdy pro všechny návštěvníky.
  • Zimní příprava: Zimní přípravy jsou v plném proudu. Naše děti z Wake klubu tvrdě makají na trampolínách nebo ve skateparku, aby zdokonalit své dovednosti na wakeboardu. Nejlepší způsob jak se připravit na wake sezonu.